McDonald’s medewerkers vertellen welke 4 gerechten ze zelf nooit kiezen!

mcdo 1jpg

McDonald’s heeft naast de geliefde Big Mac een breed scala aan andere gerechten. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.

De medewerkers van McDonald’s, die naast het bereiden van maaltijden ook regelmatig met personeelskorting eten, weten waarschijnlijk het beste welke gerechten ze liever niet kiezen.

Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden zij liever vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis, als eerste niet-hamburgergerecht op het menu in 1965 en is sindsdien een icoon geworden. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Het is zelfs een van de favoriete gerechten van voormalig president Trump, die vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Maar volgens twee medewerkers van de fastfoodketen waarmee dit protocol is gedeeld, zijn.Uit een artikel van Business Insider blijkt dat sommige gerechten bij een fastfoodketen minder populair zijn dan verwacht.

Een voormalige werknemer uit Virginia merkte op dat de Filet-O-Fish volgens hem vooral gewaardeerd wordt door oudere klanten vanwege de gemakkelijke kauwbaarheid ervan, maar hijzelf houdt niet van de smaak. Een andere medewerker beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota liet weten dat hij de gezondere opties op het menu, zoals salades, nooit kiest.

Hij is geen fan van de overvloed aan sla en groenten in de salades en hij vindt de calorieën verrassend hoog.

Zo bevat bijvoorbeeld de ‘Crispy Chicken Salad’ 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ 490 calorieën. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Twee andere medewerkers vertelden Business Insider dat ze de kipburgers liever vermijden, omdat deze naar hun mening te vetrijk zijn vanwege de hoeveelheid boter die wordt gebruikt.

Uit de woorden van een ex-manager van McDonald’s blijkt dat hij zich liever richt op de basisproducten van de fastfoodketen en de nieuwe gerechten op het menu vermijdt.

Ondanks de diversiteit van het menu van McDonald’s zijn niet alle gerechten in trek bij het personeel, vanwege persoonlijke smaakvoorkeuren en bewuste gezondheidskeuzes.

Herinner je dat smaken variëren en wat de een lekker vindt, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.

1. Het is zeer waarschijnlijk dat jij deze gerechten nu ook vermijdt!
2. Medewerkers slaan deze gerechten over!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers vermijden deze gerechten!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven